kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 mam docela dulezity dotaz muzu si flashnout mechaniku na xboxu360 doma nebo mi to nekde udelají?:wohow:
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 28, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 Muzes i sam , zalezi co mas za typ mechaniky ... Vse potrebny se dozvis v tutorialech ... Pokud mas lite-on , kontaktuj uzivatele Kanalizator tady na foru , urcite se domluvite ...
0 kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 :wohow::wohow::wohow: Muzes i sam , zalezi co mas za typ mechaniky ...Vse potrebny se dozvis v tutorialech ... Pokud mas lite-on , kontaktuj uzivatele Kanalizator tady na foru , urcite se domluvite ... jj diky za pomoc:wohow: mam jeste jeden dotaz kdyz nebudu mit flashlou mechaniku a hry si dam na hdd spustí se mi nebo ne případně jak je do xboxu dat?:wohow:
0 Johnysko Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2008 Nespusti se ti.Jina moznost nez z DVD(ted samozrejme uz nahrat na HDD) neni.
Otázka
kuba741
mam docela dulezity dotaz muzu si flashnout mechaniku na xboxu360 doma nebo mi to nekde udelají?:wohow:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts