kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 mam docela dulezity dotaz muzu si flashnout mechaniku na xboxu360 doma nebo mi to nekde udelají?:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Muzes i sam , zalezi co mas za typ mechaniky ... Vse potrebny se dozvis v tutorialech ... Pokud mas lite-on , kontaktuj uzivatele Kanalizator tady na foru , urcite se domluvite ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 :wohow::wohow::wohow: Muzes i sam , zalezi co mas za typ mechaniky ...Vse potrebny se dozvis v tutorialech ... Pokud mas lite-on , kontaktuj uzivatele Kanalizator tady na foru , urcite se domluvite ... jj diky za pomoc:wohow: mam jeste jeden dotaz kdyz nebudu mit flashlou mechaniku a hry si dam na hdd spustí se mi nebo ne případně jak je do xboxu dat?:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Nespusti se ti.Jina moznost nez z DVD(ted samozrejme uz nahrat na HDD) neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
mam docela dulezity dotaz muzu si flashnout mechaniku na xboxu360 doma nebo mi to nekde udelají?:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts