Cami Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Dobrý den potřebuju poradit jak spárovat bluetooth ovladač od sony s PS3 dnes jsem zakoupil nové oboje a internet jsem připojil bez problému,ale nedaří se mi spojit s ovladačem,přeci nebudu filmy ovládat přes joy když mám ovladač:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Co takhle zkusit manuál.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cami Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Co takhle zkusit manuál.:roll: Kdybych to tam našel tak sem nepíši,díky za objektivní a pomocnou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jose79 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 A nemáš na něm takovej malej čudl na restart?Jen mě tak napadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Kdybych to tam našel tak sem nepíši,díky za objektivní a pomocnou radu opravdu? http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/bluetooth.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cami Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 opravdu? http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/bluetooth.html díky to jsem sice našel i sám,ale pořád mi to nejde spárovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Co baterky jsi zkoušel jiné? Popřípadě se podívej do manuálu od ovládání zda se nedá nějak resetovat do defaultu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cami Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Co baterky jsi zkoušel jiné? Popřípadě se podívej do manuálu od ovládání zda se nedá nějak resetovat do defaultu. Ježíš díky to mně nenapadlo u nové věci,bylo to baterkama dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jose79 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 no mě klepne,bez urážky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cami
Dobrý den potřebuju poradit jak spárovat bluetooth ovladač od sony s PS3 dnes jsem zakoupil nové oboje a internet jsem připojil bez problému,ale nedaří se mi spojit s ovladačem,přeci nebudu filmy ovládat přes joy když mám ovladač:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts