megaSKILL Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jak spustit Homeware aplikaci kdyz mám custom verzi 3.03 OE-A??, diky moc mne to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jo a ješte sem neco zaslechl ze jde spustit hry pres usb co mám v pc na psp ,,,ma to nekdo odskousený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brin Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Nekdo ma vsechno odzkouseny:) Koukej do navodu, ci tutorialu, nekde by to tam melo bejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ach jo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Borisek Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ach jo :D Potreba se toho nebat :) mas to TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 a homebrew dáš podle toho jak máš nastavený recovery,já mám 1.50 kernel a všechno dávám do GAME a vše funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 díííkkyyy uz to facháá:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
megaSKILL
jak spustit Homeware aplikaci kdyz mám custom verzi 3.03
OE-A??, diky moc mne to sere
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts