Pešas Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Hj vsichni, stahl jsem si PSPRadio, ale zadna stanice nejde prehrat. "Error Opnening Stream" mam WiFi zaple, dobre nastavene, co mi chybi? diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Tiez by som rad vedel kde je jadro pudla :) Rad by som si konecne vypocul "977 Hits dot com" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 zajimavy ja sem si PSPradio normalne sosnul a jelo to bez problemu tak nevim kde by mohla bejt chyba bylo tam myslim na vyber jaky chcete tak zkuste nijaky jiny jinak uz nevim je to dlouho co sem to mel zapnuty xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pešas
Hj vsichni, stahl jsem si PSPRadio, ale zadna stanice nejde prehrat. "Error Opnening Stream" mam WiFi zaple, dobre nastavene, co mi chybi? diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts