Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s wifi

kobylamamalybok

Otázka

ahoj. PSP mám asi týden, zkoušel jsem se připojit pomocí wifi nejdříve na nádraží kde je wifi free a napsalo to vždy, že vypršel čas spojení. Dnes jsem se pokoušel u přítelkyně připojit na její wifi router a napsalo to tu samou hlášku. (na ten router jde přpojit víc pc, takže IP to nebude) zkoušel jsem zadat v prohlíežeči zda je tam povolená ta MAC adresa, či co pomocí 10.1.0.138 nebo tak nějak ale nezobrazilo se mi nic ale pouze se to začalo připojovat na net. prosil bych o pomoc. PSP mám kupované od týpka, ale ne od žádnýho másla, kterej se o to nestaral. a nejsem taková lama abych si nezapl wifi čudl. díky všem kteří se pokusí vyřešit můj probém. btw mám PSP slim fw 5.00 M33

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

neco podobneho se mi taky stavalo a taky jsem se nemohl pripojit u sebe doma ... Tak jsem to vyresil tak ze jsem vse opsal rucne (napr ja to udelal tak ze jsem vse opsal z compu ktery se pripojoval na router) ale bacha at tam nenapises stejnou IP s jakou se pripojuje tvuj comp ... me se to podarilo a vstekal jsem se proc to nejde az po case jsem si toho vsiml :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu