big33 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 zdravím,chtel bych se zeptat jestli je to normální,nemam poškrabane dvdčka a obcas mam pocit ze ty hry nejsou plynulí je to možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 zdravím,chtel bych se zeptat jestli je to normální,nemam poškrabane dvdčka a obcas mam pocit ze ty hry nejsou plynulí je to možné? kup si originálku a nebo hdd a problémy přestanou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:OMAR:. Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Stává se to. Např. V GTA4 kdyz jedes rychle mestem, a projizdis mistem kde je hodne aut, budov. Proste veci na vykresleni tak se to trha. Nebo novy NFS se mi trhaji ale to je podle me spatne napsanej kod. Jelikoz se to trha pri kazdym zatoceni. Jinak je jich ale vetsina plynulejch .. Gears of War 2 se mi netrhlo ani jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 S novejma needama musim bohuzel potvrdit. Mam je nakopirovane na HDD a stejne se to ocas pocukava :-( Doufam, ze xbox neni, co se tyce narocnosti her, uz na hranici a poskubavani u novych her se tak stane beznym.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 big33 Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 hdd mam a treba u fc2(u ktere psali ze je to na hranici vykonu xboxu)a to se mi nejak neseká a nic takoveho a originalky mam taky a delaj to obcas u PGR4 taky takze tim zo asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Abych rekl pravdu, tak trhani jsem zazil jen u Viva Pinata, ktere bylo u Arcade DVD balene s konzoli. U plne - vypalene verzi pinat jsem sekani uz nevidel. Stejne tak je to s GTA IV a NFS. Ani jednou se mi nesekli. Jedine co jsem u NFS po nainstalovani na disk pocitil jsou kratsi loadovaci casy mezi zavody a tak. Urcite take hodne zalezi na tom, na jaka DVD media vypalujete, ale hlavne na tom, cim na ne vypalujete - neni vypalovacka jako vypalovacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
big33
zdravím,chtel bych se zeptat jestli je to normální,nemam poškrabane dvdčka a obcas mam pocit ze ty hry nejsou plynulí je to možné?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts