Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Liberty City Stories

Recommended Posts

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 months later...
Guest Anonymous
Odesláno

hmmmm.............bude to fakt bomba jestly to vyjde.............na PSP jsem hral nejakyho panacka.............grafika 100%..........plynulost........100%.............jeste nefim jak to bude s tema hrama.fakt nechci kupovat hru za 1300kc............to by bylo moc!!!

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Odesláno

hosi firmware 2.0 je součástí euro verze psp tak co resite jedine ze byste si ji dovezli odnekud zdaleka

Guest Anonymous
Odesláno
hosi firmware 2.0 je součástí euro verze psp tak co resite jedine ze byste si ji dovezli odnekud zdaleka
jenze mi uz psp mame i pul roku (ja jenom mesic) ,takze sme se fw 2.0 vyhli
Guest Anonymous
Odesláno

hm...do vsech prodejen prisel s 1.52....a je k tomu umd disc na kterym je 2.00 to by si nainstaloval jen blb...............a prej psp jede jenom na 50% protoze kdyby se jelo na 100%tak to vydrzi jenom 2hod. a ted sony vyrabi ultra baterku...............a hry na vykonejsi ................:-)

Guest Anonymous
Odesláno
hm...do vsech prodejen prisel s 1.52....a je k tomu umd disc na kterym je 2.00 to by si nainstaloval jen blb...............a prej psp jede jenom na 50% protoze kdyby se jelo na 100%tak to vydrzi jenom 2hod. a ted sony vyrabi ultra baterku...............a hry na vykonejsi ................:-)

ty ses blesk :lol: :lol: :lol:

Guest Anonymous
Odesláno
Trailer je dobrej ne.Co na to rikate
trailer je to peknej ,ale zdroj neni moc rychlej :(
Tak v tom s tebou souhlasím
Guest Anonymous
Odesláno

tady to mate z lepsiho zdroje :

http://www.rockstargames.com/libertycitystories/dry/movies/GTALCS_1_480x270.wmv

• 1 month later...
Guest Anonymous
Odesláno

NJN koupil jsem si Tony Hawks,Underground 2 a je to goooood ! kdo by si to chtěl pro ti mě někdy rozdat tak at pisne,můžem se sejít a zapařit !díky za odpověd :)

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Odesláno
Našel jsem pár obrázku z britskeho casopisu :)

Proč to hledate v časopisech koukněte se na

www.gtapsp.com

!!!!!!!!!!! :shock: :P

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu