BuLLDoGG94 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Zdravím, slyšel jsem něco o tom, že když je mechanika flashnutá na fw 1.4, tak se nemusím starat, jestli má hra good nebo bad kreon rip. Co je na tom pravdy? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Rozhodne to projizdej pres mulletera, uz takhle mas sanci ze dostanes BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BuLLDoGG94 Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Takže to co jsem napsal není pravda? :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 S.W něco take tvrdil a já to i celkem ověřil hrál jsem přes net battlefield bad company s bad kreon ripem (měl jsem iextreme 1.4) ban nemám do teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BuLLDoGG94
Zdravím,
slyšel jsem něco o tom, že když je mechanika flashnutá na fw 1.4, tak se nemusím starat, jestli má hra good nebo bad kreon rip. Co je na tom pravdy?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts