luschak Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 WTF? Před chvilkou jsem se ptal na plugin na musiku behem hrani, ale ted uz se tady s tim se** a nejde mi to. Zapinam a vypninam uz asi 25minut a porad nic (samozrejme drzim R) P.S. : S pluginama pracuju mam jich tam dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 tobe nejede recovery menu nebo nemuzes vypnout psp??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 tobe nejede recovery menu nebo nemuzes vypnout psp??? snazim se dostat do Recovery menu a nejde mi to. Tak se to snazim nahodit normal zpusobem a porad mi to nejde (normal - Pri zapinani drzet R) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 znackni select a 2. zespoda vyber "reset device" a pak drz R. ten plugin mas z mojeho topicu a ten JEDE na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 jo uz to mam diky konecne po 30minutach jsem se tam dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
WTF? Před chvilkou jsem se ptal na plugin na musiku behem hrani, ale ted uz se tady s tim se** a nejde mi to. Zapinam a vypninam uz asi 25minut a porad nic (samozrejme drzim R)
P.S. : S pluginama pracuju mam jich tam dost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts