borec Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jeste bych tam rad dostal ten 3.03 oe, ale z toho linku, co je tady v navodu mi nejdou stahnout ty upgrady na 3.03 a 1.5 neni to nekde jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 http://www.psp-hacks.com/category/36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 odtud mi to prave jde silene pomalu...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 na to vyrabeni z tech svou souboru se vyprdni a pouzij toto, je to ozkousene ;) http://psp.games4you.cz/download.php?id=898 tohle stahni a otevri to: Otevri v tom raru slozku 3.03 OE-A turboinstallbymootoo, tam najdes slozky 303oeflasher a 303oeflasher% Tyhle dve slozky nakopiruj do GAME150 Vypoj USB, vyndej umd, ujisti se ze mas batrku nabitou alespon na 75% a najed v PSPčku do Game/Memory Stick a pust 3.03OE...... pak dej jen krizek a uz na psp nesahej dokud nenapise : "Done. Restart PSP manually" -> vypni psp (musis tu packu podrzet dele) Je docela mozne ze se ti PSP nenastartuje, tzn. ze ti bude svitit jen ledka. PSP vypni a zapni a drz prave horni tlacitko, nabehne ti takove fialove menu Najed do Configuration a tam prvni dve polozky dej na enabled, Kernel dej na 1.50 a zbyle polozky dej na disabled, pak uz jen das back,exit a mas fw 3.03OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 a je to ozkouseny? v pohode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 hehe dutch ty propagujes moj data.dxar? :lol: njn nebojte sa z toho som instaloval ja a je to urcite v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ok, zkusim to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 hehe dutch ty propagujes moj data.dxar? :lol: njn nebojte sa z toho som instaloval ja a je to urcite v poho hluboce se omlouvam ze jsem propagoval tvuj velecteny data.dxar :lol: neboj ozkousene funkcní ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 tak se mi nastartovalo :) to uz je tedy jako cely? takze uz jen zbyva 3.03 oeb?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 tak se mi nastartovalo :)to uz je tedy jako cely? takze uz jen zbyva 3.03 oeb?:) jj, ten update trva uz jen asi 5vterin :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 mam pred tim zformatovat kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 super, uz tam mam 3.02 OEB slava a dekuji vsem :) jen mi please jeste reknete, jestli mam ted smazat ty veci ze slozky game150, nebo zformatovat kartu, ci co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nemusis ale muzes, uz nebudou potreba :) jeste udelej posledni vec at potom nepises nova temata: PSP vypni a zapni a drz prave horni tlacitko, nabehne ti takove fialove menu Najed do Configuration a tam prvni dve polozky dej na enabled, Kernel dej na 1.50 a zbyle polozky dej na disabled, pak uz jen das back,exit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nic mi ne a ne naskocit:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 nic mi ne a ne naskocit:(musis psp vypnout ne ho dat do sleepu ;)vypina se tim ze power podrzis 3-10vterin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 uz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 dekuji ooo veliky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 no problem, standartni postup ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jeste je problem, nejde mi pustit zadna hra....pise to nejakej error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 jeste je problem, nejde mi pustit zadna hra....pise to nejakej errorcislo erroru je?..?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 borec Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 uz jsem zas doma, nemel jsem tam umd.....myslel jsem, ze nemusim, nekde jsem to cetl tak sorry za otravovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DefJam Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Cus, nejsem zrovna expert na PSP, takze bych vas chtel poprosit o radu. Po downgradu z 2,71 na 1,50 jsem si ve slozce psp prepsal adresar na GAME150(zkousel jsem i GAME303) a nakopiroval jsem do ni oba zminene soubory. Kdyz jsem pak v PSP najel na slozku Game -> Memory stick, tak mi to napsalo: "there are no games". Tak jsem se chtel zeptat kde delam chybu. Muzu nahravat z 1.50 rovnou 3.03OE-A? Diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 složka se v 1.50 musí jmenovat GAME!!! GAME150 a 303 je až pro custom firmware a můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
borec
jeste bych tam rad dostal ten 3.03 oe, ale z toho linku, co je tady v navodu mi nejdou stahnout ty upgrady na 3.03 a 1.5
neni to nekde jinde?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts