myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Prave som to nasiel na QJ. Tato vecicka urobi z vasho PSP maly ftp server a mozete sa nan pripojit cez browser zadanim: ftp://ip_adresa_PSP Zapina sa pomocou Network Update (musite ho flashnut, trva to asi 3 sek + je tam pribaleny Easy Flasher). Pekne vam to vypise IP (ak ju nepoznate) a vypnete s O. Podla mna super vec :) Download: FTP PRX Module Release Thread Autor: Cpasjuste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 na jakej to jde fw??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ale z ftpcka sa na kartu asi neda stahovat, alebo sa mylím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 3.03 OE-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 sakra na network update uz mam rebooter :D kazdopadne zkusim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 dutch:skus shobull: ono to vytvori FTP na PSP, to jest ty budes stahovat z PC na FTP to jest uploadovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Tak to funguje , akorat se mi nedari pripojit pres Total Commander,ale s explorerem vse jede super edit: bacha na to kdyz mate nastaveny automaticky vypnuti psp po urcite dobe,protoze se mi ted vyplo a uz neslo zapnout a musel jsem pristoupit k tvrdemu resetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 myslis vypnutie obrazovky? lebo vypnutie psp to ani nepoznam o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 myslis vypnutie obrazovky? lebo vypnutie psp to ani nepoznam o_O Myslim uplne vypnuti psp kdyz ne nej asi 5 minut vubec nesahnes. Vypne i kdyz z nej mas ftp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 hmm to som ani nevedel :) pozrem sa na to, inak, ked vypnes module a das do sleepu tak uz ho neobnovis, iba ak restartnes PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Tak jsem to nasel,je to v POwer save settings a je tam nastaveni Auto sleep Off nebo 5,10,nebo 15 minut. Takze to jde i vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ja som to mal na 10 a teraz som si to vypol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ja som to mal na 10 a teraz som si to vypol :) Ja jsem udelal totez :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 a jede to stejnou rychlostí jako by jste to stahovaly přes kabel? Nebo je to určo pomalejší? já mám ted momentálně wifi odpojenou ... ale za týden už tu prohážu kabely tak aby všechny pc a wifi mohly šlapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 je to pomalsie... ale na mensie subory je to perfektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 Prave som to nasiel na QJ. Tato vecicka urobi z vasho PSP maly ftp server a mozete sa nan pripojit cez browser zadanim:ftp://ip_adresa_PSP Zapina sa pomocou Network Update (musite ho flashnut, trva to asi 3 sek + je tam pribaleny Easy Flasher). Pekne vam to vypise IP (ak ju nepoznate) a vypnete s O. Podla mna super vec :) Download: FTP PRX Module Release Thread Autor: Cpasjuste Muze se ne na to napojit nekdo z druhy casty republiky ??treba ze jsem v Praze a ten druhej na morave z myho PSP??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Březen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2007 Kdyz budes mit na psp verejnou IP tak jo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.