bezejmena Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 dneska mi xbox po hodině hraní udělal toto tak jsem xko vypnul a zapnul a teď už mám jen černou obrazovku (nejdřív televize psala nepodporovaný formát a teď už jen bez signálu), ani není slyšet zvuk z dashboardu a žádná červená LEDka nesvítí jde to vyřešit bez reklamace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 to bude asi kabelem nebo něco s výstupním AV máš to přes AV nebo přes HDMI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 AV taky bych to na něj svedl, asi budu muset koupit novej a zkusit to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 no nic jinýho nezbývá ... ale pokud chceš měl bych na 3 cich doma navíc zabaleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 dík, ale potřebuju component jen mne zaráží, že to nechcíplo hned, ale až po vypnutí Xka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin112 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 dík, ale potřebuju componentjen mne zaráží, že to nechcíplo hned, ale až po vypnutí Xka ja bych rekl ze ti tam bliknou 3 red svetla podle mne to nepude kabelem ale grafickym chipem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 taky bych rekl,s kabelem to nema nic spolecnyho,prece ze dne na den to jen tak nezhasne,to bude RRoD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 psal jsem žádná červená, takže by to HW chyba být neměla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 psal jsem žádná červená, takže by to HW chyba být neměla Zkus pripojit pses HDMI, ale AV kabel nech taky zapojen, jestli to nenaise nejakou chybu Exx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 nemám HDMI výstup zítra zkusím rozdělat kabel - tu "krabičku", třeba se tam jen něco uvolnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 no to možna bude ti otevřito vyčisti vše pořadně dotahny a skontroluj spoje mohl klidně odpadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak už jsem na to přišel, odešel převodník v televizi (půl rok stará :angry:) poradí mi někdo jak nastavím 480p poslepu :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 já bych pomohl ale musím vědět jakej máš Dashboard(old? NEW?) EDIT: tak sry no xD z toho fora už chytám demenci xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 podle obázků ma ten novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 zavora podle fotky asi new ne ? :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 zapni xko a doprava-doprava-doprava-doprava-doprava-doprava-doprava-A-A-A-A a máš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 dík, a nepřepíná se tam ještě někde jestli to je na HDTV nebo "obyč TV"? potřebuju právě to "obyč TV" (tuším že ve starým dashboardu to bylo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mno tak pockej juknu este na to edit: kdysdas 7x doprava a 3xA dostane te do do nastaveni obrazovky kdys mas komponent prepnutej na obyč TV mas tam nabidku : HDTV Settings pak Screen format a pal setings a kdys das Hdtv setings tak ti to prave nabidne 480p až 1080 p taakže 7xdoprava a 5x A by ti to melo nastavit na 480p JO na kabelu musis prepnout na TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 dík, a nepřepíná se tam ještě někde jestli to je na HDTV nebo "obyč TV"? potřebuju právě to "obyč TV" (tuším že ve starým dashboardu to bylo) To se přepíná na kabelu. Nebo já to tam mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 on to tak taky bude mít když má component AV jinak Baski řekni pak jestli se ti to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 jj, na kabelu, ale ještě se to musí nastavit v Xku teď jsem měl přes (HDTV) komponent 720p a potřebuju (TV) kompozit 480p (abych mohl používat xko s druhou televizí) možná by se hodilo pár fotek škoda že se nějakým tlačítkem nedaj přepínat základní video formáty - kdo to má nastavovat po slepu :lol: on to tak taky bude mít když má component AV jinak Baski řekni pak jestli se ti to povedlo pořád nic, jen zvuk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 chceš vyfotit ty možnosti v nastavovani obrazovky ? nebo jak :blink: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 kdyby to šlo bylo by to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mno mam to jak to chces poslat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak, kabelem to nebylo (novej nepomohl), takže Xko jelo do servisu všem zúčastněným děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bezejmena
dneska mi xbox po hodině hraní udělal toto
tak jsem xko vypnul a zapnul a teď už mám jen černou obrazovku (nejdřív televize psala nepodporovaný formát a teď už jen bez signálu), ani není slyšet zvuk z dashboardu
a žádná červená LEDka nesvítí
jde to vyřešit bez reklamace?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts