siki Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2007 podle meho stryce ktery je o 7 roku starsi a ma prezdivku sikin tak sem si to zkratil a asi uz 6 let mi tak rikaji skoro no mozna pres 5 :D Citovat
Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2007 zavorka -> (+|___|+) ... měl jsem nick nicen ale jak se forum změnilo tal mi už nějak nebralo heslo tak jsem si ho nechal poslat...zkusil a nešlo...nechal jsem si ho poslat několikrát...a pořád stejný:dozey: tak jsem si vytvořil new učet a nevěděl jsem jaký nick mám vybrat a tak čumím na to moje psp...a éhle...už jsem věděl xD Citovat
g00dFeLLa´z Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2007 goodfella´s - v GTA:LCS v druhém městě dostanete fešný oblek s názvem gangu goodfellas. zawy - Asi v 8mé třídě jsem si nevěděl rady jakou přezdívku si vybrat a jmenuju se Závorka, tak na mě jednou kámoš ve třídě zavolal zawy! Tak se to se mnou táhne. Skoro všichni mi říkají zawy. Prostě oficiálně jsem zawy. Citovat
buddyfriend Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 ja jsem si dal na tomhle foru nick buddyfriend, nevim proc, idkyz jsem tehdy pouzival nick DodgeGuy ptze se mi libi dodge viper, ted pouzivam CharlesRough - jmenuju se Karel Hrubý: Charles = Karel Rough = Hrubý jinak na forech se registruju jako buddyfriend nvm proc, taky peknej nick Citovat
el-barto Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 el-barto je z mýho nejoblíbenějšího seriálu The Simpsons;) kámoši z florbalu mi říkají ještě Wakusol (na icq:Wacky14) a to mam po bratrovi, byl tady na fóru pod timhle nickem, takže si ho možná někdo ještě pamatuje (měl v avataru logo L'poolu;)) Citovat
Krystoferus Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 Páč když se všude možně registruju tak divte se nebo ne většinou tam už nějaký Kryštof je:) nejdřív sem měl Krystofuck, ale to mi občas na nějakých anglických stránkách neprošlo, údajně se v mým nicku vyskytuje vulgární výraz:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: no vpodstatě můj nick vznikl z nouze:) protože sem zrovna nevěděl co mam do username napsat tak sem různě vymýšlel co se bude dobře pamatovat:) atak je Krystoferus na světě....:) Citovat
TypeK^ Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 ja sem se na tohle forum puvodne registroval uplne omylem :D Chtel sem si stahnout hru a chtelo to po me login tak sem tam dal Typeczek (prvni co mě napadlo :D) a ted jsem proste ×Typek× Citovat
f-007 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 f-007 takovy mi zalozil tata prvni email na vonlym tak sem od te doby na tom jmene ulitaval... Citovat
xDante1986 Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 Dante (the son of Sparda ....pro ty co neví DMC) 1986 (date of my new born) Citovat
au! Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2007 idefix- nejlepsi ,nejchytrejsi,nejhezci PES z Asterixe a Obelixe Citovat
Marr Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 Marr-je to podobný mýmu jménu-Marek Citovat
R3ynolds11@cz Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 R3ynolds11@cz = Je to nick z hry Swat 2 je to Comander tymu Swat a hraly sme vzdy MP a ja byl vzdy to Comander tak mi dali nick R3ynolds a 11 mi tu dobu bylo 11let +štastné číslo ,@ je jen tak dekorativni 8) a CZ je z duvodu ze jsem čech aby vedeli v MP (BF2) kdo jim nakopal PRD*L :wohow: Citovat
schoking Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 takze ja sem podle meho prijmeni Šotkovský- Šotek, schoking(nebo shocking), don chotek, ewing :D muzu rict ze do ted pouzivam vsechny protoze kamosi je porad pouzivaji :D Citovat
Fila.Kulis Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 Fila.Kulis - mam prezdivku Kulis ale jelikoz tu Kulis uz byl !!!! Tak sem si tam akorat pridal Fila z meho jmena FILIP ..... zadna moc dlouha historie Citovat
ScH0ll_kIll3r Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2007 ScH0ll_kIll3r - menil sem si nick a nevedel co napsat...tak sem zkomolil school jako skola a killer a nejak to vzniklo :) Citovat
san andreas Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 san andreas-nejoblibenejsi hra Citovat
Negto Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Negto- Já mám přezdívku Neger,ale ta je tu obsazená,tak jsem dal Negto, A vymyslela se ve škole tak,asi kvůli mého jména,které v překladu znamená černý, tak jsem dostal přezdívku neger :-) Citovat
Eridan Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Eridan je jméno jednoho hraničáře v DrD. Citovat
LoCo99 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 LoCo99- loco = blázen, šílenec ; 99 pěkné číslo Citovat
marekgengel111 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 marekgengel111 to se tak jmenuji: Marek Gengel a 111 protože je moje oblíbené číslo 1 Citovat
N1cCo Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 N1cCo =Nicco ( a těch je na netu hodně tak proto N1cCo) =Nicolas moje jméno... Citovat
andre06 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Andre - no já si to nevybral, ale táhne se to se mnou už od mala, tak mi ten nick přirostl k srdci a nedokáži si představit, že by mi kámoši říkali jinak. Původ toho nicku už si krom mě skoro nikdo nepamatuje jak je to už dlouho. Tehdy v seriálu kobra 11 hrával ještě andre dokud ho nezastřelily a jelikož jsem byl v mládí takový akční a dělal různý blbosti, tak mi tak začali říkat, mělo to ještě více důvodů, ale ty už si nepamatuji ani já. Teď už se na ten vznik zapomělo a jsem prostě Andre a nikdo neví proč :D A proč 06? Protože nick Andre byl zabranej a 06 byla jistota volnýho nicku :D Citovat
AlexXx Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 Mám AlexXx asi nejstarší co mám. Pak mám Bl!nD3xXCz.Joko Blind A exX jako AlexX. Pak AlHank.Aleš Hanák:) Citovat
One-Real Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2009 OneReal---to jednou kdyz jsem si vymyslel prezdivku na jednom fotbalovem webu, tak jako fanouska Realu Madrid musela souviset s Realem a vylouplo se z toho nakonec OneReal...dalsi merengues,Pablo,StAjL...a par dalsich Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.