Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

zavorka -> (+|___|+) ... měl jsem nick nicen ale jak se forum změnilo tal mi už nějak nebralo heslo tak jsem si ho nechal poslat...zkusil a nešlo...nechal jsem si ho poslat několikrát...a pořád stejný:dozey: tak jsem si vytvořil new učet a nevěděl jsem jaký nick mám vybrat a tak čumím na to moje psp...a éhle...už jsem věděl xD

Odesláno

Páč když se všude možně registruju tak divte se nebo ne většinou tam už nějaký Kryštof je:) nejdřív sem měl Krystofuck, ale to mi občas na nějakých anglických stránkách neprošlo, údajně se v mým nicku vyskytuje vulgární výraz:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: no vpodstatě můj nick vznikl z nouze:) protože sem zrovna nevěděl co mam do username napsat tak sem různě vymýšlel co se bude dobře pamatovat:) atak je Krystoferus na světě....:)

• 1 year later...
Odesláno

Andre - no já si to nevybral, ale táhne se to se mnou už od mala, tak mi ten nick přirostl k srdci a nedokáži si představit, že by mi kámoši říkali jinak. Původ toho nicku už si krom mě skoro nikdo nepamatuje jak je to už dlouho. Tehdy v seriálu kobra 11 hrával ještě andre dokud ho nezastřelily a jelikož jsem byl v mládí takový akční a dělal různý blbosti, tak mi tak začali říkat, mělo to ještě více důvodů, ale ty už si nepamatuji ani já. Teď už se na ten vznik zapomělo a jsem prostě Andre a nikdo neví proč :D A proč 06? Protože nick Andre byl zabranej a 06 byla jistota volnýho nicku :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu