fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Muj kamos zadal nejake datum narozeni u runescape ani nevedel co tam, dava hlavne aby uz hral mno a pak mu to vyhodilo zpravu ze nemuze chatovat protoze mu jeste neni 13 (je mu 17) tak se desne divil ale nechal to byt a ted je 60 cmbt level a sere ho ten chat am ja mam stejny problem a potreboval bych vedet jak to je s tim datumem narozeni jestli se da nejak zmnenit :,,-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 at vypne úrolhizec a da tam jinej vek nebo at se regne jinde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Jediná možnost je písnout GM-ku ,.. jinak nwm :) ..další -> založit new účet :) EDIT : OMG NAPIŠ GM !! -- ten je odtoho aby pomahal chytroune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mno takze to nejde v acc managment :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Sepsal by mi nekdo správu pro jagex ? angl. jazyk neni moje silná stránka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 a proc mu zaloz acc ty a pude to ;) ja to taky omylem udelal a pak sem vypl prohlizec a dal znovu zalozit a slo to a pouzivej edit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 mno jenomze on uz ma asi 60 cmbt lvl a az teprve ted ho zaclo s**t ze mu nejde chat.. a mne taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 vam nejde chat? tak mate mute ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 nn daly jsme naky datum narozeni uplne sme si to vymisleli a ted mi doslo ze kdyz jsem zakladal asi 3 postavu tak mi to tam napsalo ze mi jeste neni 13 a ze nemuzu pouzivat full chat a tak mi doslo co js s nasima acc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Naprosto nesmyslny problem, jestli dal ze mu je pod 13 tak by ho to dal nepustilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 no tak na tom nic nezmenis ale pokud jsi dal na zacatku 13 let tak by ti to ani nezaregistrovalo!!! obzkouseno EDIT: GoD byl rychlejsi ×D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 ..ježiši ,.. EDIT tky nepomohl ,.. doprčic na R..kape je snad GM ne ? ..je tam odtoho aby pomahalo ne ? ..tak mu napiš , ...nebudeš první ani poslední ,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 tak se nekdo regnete a zkuste to a uvidite ze vas to dal pusti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Prez 13 te to pusti na funorb ale na RS ne a cmb 60 ma do tejdne ani ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 kurna ted jsem se regnul jako sreamer go apod 13 a nejde mi psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 je to tak zadal jsem rok narozeni 1996 a slo to ale neslo psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 a kde tedam mam napsat adminoj ?.. aspon mi hodte link nebo aspo postup (jsem lama..) jak se dostanu do postu abych mu mohl napsat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 A to ze napises do JAGEXU ze ti neni 13... dene tam pise milion lidi s vetsimi problemy, omluvi za bany atp. snad si nemyslis ze budou resit cmb 60 kterej tam pise ze mu neni 13.... Uz si to mel nekolik problemu s banem a muted... kdyz to neumis tak to nehraj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts