Hayamen Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 paříte ještě někdo COD3 po síti. Když jsem kupoval PS3 poprvé, tak jen kvůli COD3, a on-line hraní. Ovšem připojit se byl problém nadlidských rozměrů. Nyní jsem si COD3 opět koupil, a problém stále přetrvává.Jsem čekal že vydají nějaký opravný patch na on-line hraní, a nic. Máte někdo podobný problém??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 čus, hele v pátek by mi měl kámoš oučit CoD3, tak já to zkusm a dám ti vědět, je to poslední CoD který sem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Single player není špatny, ale multy player je multy player. Už jsem ji dal na aukro.Potom napiš zda-li máš stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 teď sem to přines, ani sem nezkoušel sigle player a když sem se připojoval na multiplyeru do konkrétní hry, tak mi to vyhodillo hlášku: " could not connect to hosting player" takže je to v p****i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 jj, tak to jedeme na stejné vlně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grizli Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ale na nějakym cizim foru sem čet, že se ta hra dá nějak aktualizovat či co a pak to prej fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 tak aktualizaci si snad ta hra vyžádá sama, ne?? tedy pokud nějaký patch na cod3 vyšel, já o něm tedy nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 me to pise to sami ...da se to nejak sprovvoznit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 asi ne, důvod prodeje u mně a to už jsem měl druhé COD3 škoda, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 lol musi to nejka jit.......kdyz tam lidi hrajou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 vzpomínám si že při opakovaném přihlášení (cca 20 x :-) ) se mi někdy podařilo připojit. Ale procházet takovou proceduru při každém připojení na MP, se mi opravdu nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 ja to mam vyresene.....jo am uzete se pripojit kde je minimalne 3hvezdicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 hej hosi kdyz si nadjete na netu tady na cf(console-forum) navod jak to zporvoznit musite v firewallu povolit nejake porty ...zksu mten navod najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Ostatní hry jedou bez problému, až na COD 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 nevite jestli u tyhle hry stale pretrvava problem s online hrani? chtel bych si ji kvuli online poridit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=32778 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Máte taky tak nízký frame rate jako já ? Když se otáčím v první misi jak tam jdeme tim tunelem nahoru ven tak pocituju mirne sekani pri otaceni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.