luschak Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Cus! Mam tenhle plugin mam ho aktivovanej ale porad nevim jak mam ty pisnicky zapnout nekde ve hre atd.. proste kdyz prejedu na kartu treba u her tak mi to vyskoci a nehraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 1) je třeba mít ten plugin v game.txt v seplugins 2) kombinace tlačítek... defaultně je to nota + start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 no koukam ze mas 5.00 m33 tehle plugin myslim jeste tenhle FW nepotporuje ja mam 3.90 a jede mi to bez problemu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080029 EDIT:jinak tady mas navod jak na to http://console-forum.net/showthread.php?t=26826&highlight=music.prx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Podporuje... Mně to jede v poho... verze na 4.01 :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 1) je třeba mít ten plugin v game.txt v seplugins2) kombinace tlačítek... defaultně je to nota + start to mam tak nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 klikni v mojem podpise na Programy a pluginy pro PSP a hledej to tam... je tam posledni verze ktera byla funkcni (v 0.53) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Taky by se mi ten plugin hodil, ale mam CFW 5.00 M33-3 a na nem mi to nejede (ani ten z iceho seznamu).. Skoda.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 me ten z iceho programu jede bez problemu na 5,00-3 a hudbu poustim select+L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 jj, ted jsem to nasel na netu, ze se ta nova spousti SELECTem a ne notou.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Cus! Mam tenhle plugin mam ho aktivovanej ale porad nevim jak mam ty pisnicky zapnout nekde ve hre atd.. proste kdyz prejedu na kartu treba u her tak mi to vyskoci a nehraje
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts