Bagster Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 chci si od kamarada prepalit hry jakym programem to je nejlepsi diky (omlouvam se jestli tu je podobny topic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 stačí dát zkopírovat v neru jede to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 samozrejme ze na tu nejmensi rychlost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 diky to jsem chtel slyset:):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 samozrejme ze na tu nejmensi rychlost... No já přepaluju na max a jede to vždycky v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 No já přepaluju na max a jede to vždycky v pohodě pokud máš celkem nabušený komp tak to může jet ale někdy se to může lagovat ... nenačítat atd ... pokud ti to nedělá problémy máš štěstí LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bagster
chci si od kamarada prepalit hry jakym programem to je nejlepsi diky (omlouvam se jestli tu je podobny topic)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts