phasE89 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Zdravím, asi půl hodiny jsem v dashboardu zkoumal, jak mám zkopírovat obsah ze hry na hardisk, ale zaboha na to nemůžu přijít... poradí mi prosím někdo? díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Vypni si samovolne spousteni hry pri vlozeni cd nebo pokud es ti hra rozjede tak zajed do dashboardu. Pak najed na my xbox zmackni Y a tam ti naskoci v nabidce instal to HDD tot vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Jsem slepej, na který kartě v Dashboardu je "my xbox"? v Games? tam nic takovýho nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 najed si na hru dej Y a install game to hard drive (todle myslis ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Pripojil si to k livku a stahnul update dashboardu? Protoze to xko odemne nebylo jeste updatnuty na posledni dashboard. Staci pripojit xko k netu. V network settings dat test xbox live connection a pokud se to uspesne spoji, tak ti nabidne update. Potvrdit a nechat updatovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Pripojil si to k livku a stahnul update dashboardu? Protoze to xko odemne nebylo jeste updatnuty na posledni dashboard. Staci pripojit xko k netu. V network settings dat test xbox live connection a pokud se to uspesne spoji, tak ti nabidne update. Potvrdit a nechat updatovat. Aha tak proto jsi to nemohl najit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Ou tak to mám zatím smůlu, nemám jak to připojit, na notecu mám jen bezdrátovou gprs, pevný připojení doma nemám... ale i tak díky za pomoc ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 najed si na hru dej Y a install game to hard drive (todle myslis ? ) a pojede mi ta hra kdyz nebudu mit hru v mechanice ale na hdd (fable 2) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 a pojede mi ta hra kdyz nebudu mit hru v mechanice ale na hdd (fable 2) diky Nepojede, to by pak bylo moc jednoduchy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Musíš mít DVD v mechanice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Teoreticky by to slo i pres toho notase. Stacil by ti KRIZENY sitovy UTP kabel. Jeden konec kabelu by si pripoji k xku a druhy k notasu. V notasu by si musel povolit sdileni internetu a pak v xku rucne nastavit sitove nastaveni. Ale pres to GPRSko by si ten update asi tahal dlouho. Ale za zkousku by to stalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phasE89 Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Teoreticky by to slo i pres toho notase. Stacil by ti KRIZENY sitovy UTP kabel. Jeden konec kabelu by si pripoji k xku a druhy k notasu. V notasu by si musel povolit sdileni internetu a pak v xku rucne nastavit sitove nastaveni. Ale pres to GPRSko by si ten update asi tahal dlouho. Ale za zkousku by to stalo :-) Uff, to než abych se sháněl po UTP kabelu a pak to bůhvíjak dlouho stahovat, radši si s xkem zajdu ke známému až bude čas a tam ten update hodím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Tak varianta prepadnout nejakeho znameho je samo nejlepsi. To byl jen navrh, kdyby se nikdo nechtel nechat prepadnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
phasE89
Zdravím,
asi půl hodiny jsem v dashboardu zkoumal, jak mám zkopírovat obsah ze hry na hardisk, ale zaboha na to nemůžu přijít... poradí mi prosím někdo? díky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts