Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wifi Router

KillSplit

Otázka

Potřeboval bych pomooct...Mám doma PC kterym sem připojenej na net vod O2 pomocí tohodle http://www.ab-com.cz/?cls=stoitem&stiid=14908 . Ae mám eště NTB kterym bych se rád po celym domě připojil přes Wifi k tomu netu. Zkoušel sem to wifi klíčem kterej používám k PSP ae to má krátkej dosah takže nemůžu na net všude. A tak bych potřeboval poradit nějakej wifi router kterej bych napojil třeba mezi tu mojí krabičku a PC a aby to vydávalo wifi signál na kterej bych se připojil tim NTB. Rád bych nějakej levnej a nejlépe z alza.cz mohl by mi někdo poradit??A kdyby to šlo tak aby to bylo nějaký lehký na nastavení abych to zvládnul :cheesygrin: Předem dííík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mám internetové připojení upc na pc+notebook+tiskarna a chtěl bych tento router ASUS WL-520gU chci se zeptat jestli mi to bude fungovat...Prosím nejakého odborníka nebo kdo tomu rozumí aby my poradil ...popřípadě nějaký doporučíl...odpověď mi pls pošlete na mail martinek.nem@seznam.cz ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu