Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Facebook.cz

Rixcz

Recommended Posts

• Administrators

Zajimalo by mě kolik lidi ma ucet na facebooku?

Kdyby jse prece jen nekdo nasel, zkusil jsem zalozit skupinu console-forum.net :D

Pro ty co nevi co to je:

Co je Facebook a jak ho používat?

Facebook je společenská síť, která ti umožňuje spojit se s příteli, spolupracovníky a dalšími lidmy, kteří sdílejí podobné zájmy, nebo pocházejí z podobného zázemí jako ty! Mnoho lidí používá Facebook k udržování kontaktu se spolužáky po dokončení školy nebo k veřejnému sdílení informací o svém životě. Facebook se liší od ostatních podobných sítí především díky ochraně soukromí uživatelů, což je jeho priorita. Dále nabízí unikátní vývojovou platformu a rozsáhlou uživatelskou základnu - v České republice používá Facebook pravidelně přes 107 000 Čechů a toto číslo každý den roste! Začni registrací účtu - vyplněním celého jména, emailu, hesla, pohlaví a data narození. Po registraci ti přijde potvrzovací email, který ověřuje, že byla zadána správná emailová adresa. Po potvrzení emailu se můžeš přihlásit a začít hledat přátele!

Hledání přátel

Facebook stojí na kontaktech s ostatními lidmy (ostatně jako všechny společenské sítě). Naštěstí Facebook má celou řadu nástrojů jak efektivně najít co nejvíce přátel, kteří používají vaši emailovou adresu nebo třeba importovat seznam přátel z chatovacích klientů. Lidi můžete hledat podle jména nebo jednoduše porovnat celý váš adresář kontaktů se jmény uživatelů Facebooku.

Nastavení vlastního profilu

Jakmile jste přidali lidi, které znáte (vždy můžete přidat další přátele nebo je odstranit), následující krok by měl být vyplnění (tuning) vašeho osobního profilu. Nejdůležitější jsou 2 věci - osobní fotografie a kontaktní údaje. Obrázek v profilu může být cokoli chcete, můžete ho jednoduše nahrát do služby z vašeho pevného disku. Vyplnění zbytku vašeho profilu je stejně snadné jako vyplnění libovolného webového formuláře.

Facebook.cz vám pomáhá spojit se a sdílet s lidmi ve vašem životě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 5 months later...

Facebook je na.ovno, ale byl jsem ho "nucen pořídit" kvůli tomu, že jsem se odstěhoval do vlastního a změnil město, takže se teď už s bývalými kamarády nevídám tak často..

Facebook mi pomáhá v tomhle směru..

Ale filosofie toho projektu se mi moc nelíbí a nesouhlasím s ní..

Odkaz ke komentáři

Jen by mě zajímalo, kolik z vás si při registraci četlo podmínky, hlavně co se týká soukromí a vašich dat...

Nejlepší věta: "Používáním Facebooku udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů na území Spojených států amerických."

Tak že až si budete někteří stěžovat, že nemáte žádné soukromí, protože vás venku na každém kroku sledují kamery, tak si vzpomenˇte, že jste stejně vaše údaje dobrovolně poskytly CIA

nebo:

"Facebook může použít informace z vašeho profilu bez uvedení vaší osoby třetím stranám." - jasně, nebude tam vaše jméno (neplatí pro větu výše), ale všechny ostatní data ano.

Mimochodem, pokud váš účet smažete (nebo jen změníte) tak vám to nepomůže, protože na Facebooku se původní data ukládají.

fritzlfacebook.jpg

Odkaz ke komentáři

Jen by mě zajímalo, kolik z vás si při registraci četlo podmínky, hlavně co se týká soukromí a vašich dat...

Nejlepší věta: "Používáním Facebooku udělujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů na území Spojených států amerických."

Tak že až si budete někteří stěžovat, že nemáte žádné soukromí, protože vás venku na každém kroku sledují kamery, tak si vzpomenˇte, že jste stejně vaše údaje dobrovolně poskytly CIA

nebo:

"Facebook může použít informace z vašeho profilu bez uvedení vaší osoby třetím stranám." - jasně, nebude tam vaše jméno (neplatí pro větu výše), ale všechny ostatní data ano.

Mimochodem, pokud váš účet smažete (nebo jen změníte) tak vám to nepomůže, protože na Facebooku se původní data ukládají.

woko tohle mas vsude na internetu:) u skoro vsech produktu.. jako je icq jak bylo receno.. atd atd.. tak tu prosim nedelej takovy reakce prehnany... jak vidim tak icq pouzivas a vsadim se ze si NECETL licencni ujednai pro icq.. to by sis teprv zesral prdel(podle tve reakce na facebook) to ze sis na google nasel "proc nepouzivat facebook" je pekne.. ale najdi si "proc nepouzivat icq" a jine programy... stfu tedy:)

Odkaz ke komentáři

woko tohle mas vsude na internetu:) u skoro vsech produktu.. jako je icq jak bylo receno.. atd atd.. tak tu prosim nedelej takovy reakce prehnany... jak vidim tak icq pouzivas a vsadim se ze si NECETL licencni ujednai pro icq.. to by sis teprv zesral prdel(podle tve reakce na facebook) to ze sis na google nasel "proc nepouzivat facebook" je pekne.. ale najdi si "proc nepouzivat icq" a jine programy... stfu tedy:)

Jasne, ale na icq nemas fotky napr. To je tedy dost velky rozdil. Take jsem odpurce fb. Ale kazdeho problem. Ja treba prosiram soukromi na googlu (google indexuje vase maily, hledani a vse ze vsech jejich sluzeb - nastesti to nepredavaji tretim osobam, ale i tak je to riziko, z google se stava [je] "velky bratr")

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu