Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Možná RRod

Otázka

Odesláno

Zdravim koupil jsem si 27.11 08 xbox 360 v softcomu verzi arcade přišel jsem domu zapnul jsem to na Tv a vše šlo hrál jsem to cd co je u toho půl hodky xobx byl horčejší ale ne moc pak jsem to vypnul tlačítkem na xboxu dal jsem si to na stůl a nehejbal sem s tim jen tam stál o 4dny později(dnes) jsem to zapojil do tv v obýváku a najednou koukám a blikaj 3diody červeně skusil sem jestly něco neni zapojenýho špatně ale vše bylo ok.Pak jsem s nim skusil jemně zachrastit a ve vnitř sem něco uslišel nějakou součástku asi.Nevíte co s tim?Jestly zavolat microsoft a nebo to dát na záruku v softcomu?

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ja jsem Xko kupoval 26.11. v Softcomu a totez, jen s tim ze ty cerveny ledky byly behem 2 minut a kurevsky se to hralo i chrastilo, tj okamzite druhy den na reklamacku. Asi tam maji nejakou spatnou serii...

No já ještě chvíly počkam protože to potom naskočilo ale hřeje to docela dost na to že jsem to měl zaplý jen půl hodky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu