Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Možná RRod

infernus

Otázka

Zdravim koupil jsem si 27.11 08 xbox 360 v softcomu verzi arcade přišel jsem domu zapnul jsem to na Tv a vše šlo hrál jsem to cd co je u toho půl hodky xobx byl horčejší ale ne moc pak jsem to vypnul tlačítkem na xboxu dal jsem si to na stůl a nehejbal sem s tim jen tam stál o 4dny později(dnes) jsem to zapojil do tv v obýváku a najednou koukám a blikaj 3diody červeně skusil sem jestly něco neni zapojenýho špatně ale vše bylo ok.Pak jsem s nim skusil jemně zachrastit a ve vnitř sem něco uslišel nějakou součástku asi.Nevíte co s tim?Jestly zavolat microsoft a nebo to dát na záruku v softcomu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jo hele me se to stalo taky vcera,proste sem to zapl otevrel mechaniku ze tam dam dyvko a najednou zacli blikat tri diody a i to zeleny uprostred,jsem se malem posral strachy,sem to vypl a zapl a jede to v pohode,dnes sem paril cod a gta IV asi 4 hodky v kuse a v pohode,neni nahodou RRoD to ze ty diody svitej a ne ze blikaj ?

Odkaz ke komentáři

• 0

ja sem jednou koukal na simsny.. a najednou grr (jako kdyby se neco zadrhlo) a na xku 3red... sem rikal hmm skvely odpojil sem ho od zasuvky... (zdroje atd..) pak zase zapojil a jelo to :)... todle se muze stat ;)

a to ,,chrasteni,, to ma skoro kazdej xbox... buh vi co to je :D

Odkaz ke komentáři

• 0

mě se sto stalo před hodinou:),takže to zjistim až při příštim spuštění musim počkat až my přijde VGA kabel na monitor dneska sem koupil halo 3 takže zejtra by moch ten kabel už přijít takže když přide uvidim doufám že to nebude rrod

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Chrasti to v kazdym xboxu , rekl bych ze to je cocka v mechanice...

Takto chrasti totiz i pc mechanika kdyz ji prevratite v ruce...

Takze vada to neni.

Jinak to rrod se sobcas muze stat kdyz xko natvrdo vypnete a nebo vypadne proud :D

Pokud se to ale obevuje casteji , resil bych to reklamaci u microsoftu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Sasán má pravdu...si zkuste xboxkem překlápět na stojáka a na ležato...bude vám to tam chrastit...je to primitivní senzor pohybu...to jste si nikdy nevsimly, že při zapnutým xku svití vždycky levá horní dioda kvadrantu...a když xko otočíte na ležato(tak se změní dioda) a zase svití levá horní dioda...

Odkaz ke komentáři

• 0
Ja jsem Xko kupoval 26.11. v Softcomu a totez, jen s tim ze ty cerveny ledky byly behem 2 minut a kurevsky se to hralo i chrastilo, tj okamzite druhy den na reklamacku. Asi tam maji nejakou spatnou serii...

No já ještě chvíly počkam protože to potom naskočilo ale hřeje to docela dost na to že jsem to měl zaplý jen půl hodky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu