azgard Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Zdravím všechny .Měl bych dotaz ohledně koupě xboxu 360.Nemáte nekdo zkusenost s toudle strankou?http://www.game.co.uk Jestli ano tak prosim dejte vědět jak to proběhlo a kdybyhc si to tam koupil jestli by mi tam jely normálě PAL hry?Dekuji za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 hry ti pojedou protoze to je anglie a tam maj PAL,ale taky uz sem se ptal jak tam kupovat a nikdo mi neodpovedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Kupujete jako v klasickem eshopu. Vyberes hru, das add to basket, tim ji das do kosiku. Pak v kosiku tuknes checkout, a vyplnis nejake udaje, pripadne registrace. Vyberes si zpusob doruceni - Delivery options a pak je tam kolonka payment method. Zadas cislo karty, jmeno platnost a to co se proste zadava a je to :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Prosinec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Děkuji za info .Vy jste tam uz neco kupoval? a prosím nevíte jestli maj v Anglii stejny zásuvky jako my?nebo oni maj jiny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 a prosím nevíte jestli maj v Anglii stejny zásuvky jako my?nebo oni maj jiny? Nekupoval, ale je to klasicky eshop, proste jsem si zkusil dal predmet do kosiku a protukal se k zaplaceni. Zasuvky maji v anglii jiné http://www.stavela.cz/cestopis/anglie/anomalie/socket-plug.jpg takovéhle. Ale muzes si sehnat redukci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bamb00cha Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Bejt tebou tak bych si tu anglii este rozmyslel. Co se tyce zaruky tak to nebude to nejlepsi. Osobne bych doporucil www.hrejte.cz je to sice v ostrave ale jsou max spolehlivy a vstricny a i na flashlyho xobxe davaj zaruku ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Je jedno jakou zasuvku tam maji, pokud je to 230V jako u nas. Jelikoz kabel od xbox trafa je stejny jako k PC, monitorum atd. Takze ten se ti doma urcite nekde bude valet. Netreba zadne redukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak děkuji všem zkusím tedy radči nějaký český e-shop bud prodejher.cz a nebo hrejte.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Prodejher.cz NE !!! Nic horšího nemůžeš udělat ... Stačí si prolistovat fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak děkuji všem zkusím tedy radči nějaký český e-shop bud prodejher.cz a nebo hrejte.cz prodej her myslím ani nemá flashlý xka ... já tam kdysi kupoval psp slim bo nikde jinde neměly naštěstí jsem ho nemusel reklamovat xD hrejte.cz doporučuji mám to ve městě flashovaly mi xko ... dante zná jednoho osobně prodával mu xko + čipovaly mi ps2, atd xD takže spolehlivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak dik ,heledte jeste bych mel dotaz:-).K těm novím verzím xka se davaji pouze Lite-On mechaniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak dik ,heledte jeste bych mel dotaz:-).K těm novím verzím xka se davaji pouze Lite-On mechaniky? JJ, jen LiteOn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 TAk diky za info :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azgard
Zdravím všechny .Měl bych dotaz ohledně koupě xboxu 360.Nemáte nekdo zkusenost s toudle strankou?http://www.game.co.uk Jestli ano tak prosim dejte vědět jak to proběhlo a kdybyhc si to tam koupil jestli by mi tam jely normálě PAL hry?Dekuji za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts