Senpu Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Tak co nezhral by nekdo,pokud nevite co to je podivejte se do mojeho uploadu homebrew her v podpise (je to proste counter strike portable) piste PM nebo tady ;) Muzeme si domlouvat kdy si zahrajeme atd... ozvete se ;):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 rad zahraju :) jen to musim stahnout Edit: tak co kdy si zahrajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 rad zahraju :) jen to musim stahnoutEdit: tak co kdy si zahrajem? prijd na london server a do chatu napis ze si to ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Ten CS se chova jako normal CS akorat je to ve 2D ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Přesně tak. Já bych si s váma taky hzahrál, ale nemám doma Wifi stále eště.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Kdo zahraje dnes? xD s kecupem sme chvili hraly .... Ozvete se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecup10 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 dnes dam zase :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 tak co kdy zahrajem ? v 20:00 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 kde to stahnu? hodte link.. pak zahraju urcite rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 http://www.edisk.cz/stahni/11832/CSPSP_1.56.rar_10.42MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a já nezistil eště jak se připojit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Taky to zkusim tak se kdyz tak pripojim pod nickem Rhapsomanijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 co takhle dnes 20:05? :) kdyztak nick logigen a london server... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 jak se připojím ? EDIT : nevím jak WIFI mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockman Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 tak kdo chce hrat tak at kdiztak pisne mi na icq :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 nwm proc ale nikdy mi to nenajde servery (ani update nejde) jen singl :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 nwm proc ale nikdy mi to nenajde servery (ani update nejde) jen singl :( Mno me to jede normal vyberu wifi..s new prepnu na servers a vyhleda se to Jinak dnes bych dal v 18:00 co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxskater Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Moc rád dám :) hraju to nonstop ale ted už ujíždím na verzi source. 1.6kaři (jako jsem já) nad ní ohrnou nos ale pro psp je source opravdu lepší 8). Download: [url]http://dl.qj.net/dl.php?fid=23796[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 To je přesně ta samá hra (i verze) o kterou tu běží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 kluci..hrajete jeste??tedka jsem teprve tuhle hru objevil :D a celkem rad bych to zkusil :D je tu jeste nekdo kdo to hraje??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 kdybych mel PSP urcite bych dal je to pecka.. hodne me to bavilo vic nez CS 2D na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Sennpu ještě žije? xD... spíš se teďka podivte tady, možná vás to víc chytne, je to pravý CS na PSP, ale je to spíš beta verze, multi nějak neběží.. http://console-forum.net/showthread.php?t=63962 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tomitko..2D je na PSP vetsi sranda..klasicke CS proste neni klasicke CS tam..bez mysi to neni ono..ikdyz kdyby byli vsici lidi tam pripojeni z PSP tak nebude mit nikdo zadnou vyhodu a pro vsechny to bude stejny..ale proste i tak..nemas tolik klaves,atd..2D je vetsi sranda..akorat nechapu proc tam mas tolik zbrani kdyz temer vsechny jsou stejny :D:D bylo by dobry kdyby treba kdyz mas AWP tak aby si jakoby videl priblizene..jestli vite co myslim:)..proste jako zamerovac:) hlavne me stve,ze nejak mi nejde na PSP internet..a tedka nejsem doma..a doma zase nemam wifi klic :D takze nejaky budu muset poridit :D..ale moc lidi pres net nehraje..a BOTI cheatujou a vidi pres zdi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 2D je nej..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Nahodou hooodne dobra hra i kdyz z v rchu no ale rozjizdi se to tak ze uz jsou dokonce i klany turnaje atd sice jen neoficialne ale i tak v dnesi dobe 3Dček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.