pytlos Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Dnes mi kamos rikal ze na xbox existuje nejaky CDcko ktery se vlozi do mechaniky nacte se potom palena hra a normalne bude fungovat muzete mi pls rict co je na tom pravdy a kde se da ten disk sehnat? diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 vim ze tohle existovalo na ps 2 ale ze by to bylo na xbox tak to sem jeste nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 na ps2 se to menuje swap magic a je to normalne koupitelny v obchodech a je to legalni ale na xbox nic takoveho neexistuje,takze kamosovi to uz muzes objasnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pytlos
Dnes mi kamos rikal ze na xbox existuje nejaky CDcko ktery se vlozi do mechaniky nacte se potom palena hra a normalne bude fungovat muzete mi pls rict co je na tom pravdy a kde se da ten disk sehnat? diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts