vorech Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Čau, jsem začátečník v oblasti psp, chtěl bych se zeptat co je třeba ke zpuštění ISO her... je to jen v přeinstalaci custom firmwaru, nebo je to složitější? díky za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Proc se to aspon nepokusis najit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vorech Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 díky, jsem si myslel že forum je právě od toho... marek_2080: Jasne ze je, ale kdyz mas dotaz, na kterej mas odpoved temer pred nosem... lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vorech
Čau, jsem začátečník v oblasti psp, chtěl bych se zeptat co je třeba ke zpuštění ISO her... je to jen v přeinstalaci custom firmwaru, nebo je to složitější? díky za odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts