JANSON2 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Kdyz extrahuju soubor tak mi to napise : Chyba při zápisu. Soubory and 4 GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS. Víte co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Kdyz extrahuju soubor tak mi to napise : Chyba při zápisu. Soubory and 4 GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS.Víte co s tím?? delal si neco s HDD nemas treba na HDD vzadu nastavenej jumper na max 4GB soubor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JANSON2 Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a jak to prendam?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a jak to prendam?? no hele jestli muzes vyndat disk z pc tak se koukni na dolni stranu...tam by mel bejt navod..(ale fakt nevim jestli to tam zrovna ty budes mit:)...ja to tam tak mel...ale na starym HDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JANSON2
Kdyz extrahuju soubor tak mi to napise : Chyba při zápisu. Soubory and 4 GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS.
Víte co s tím??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts