Pooky Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Cau objednal jsem psp a pomalu roho lituju.Koukal jsem her je dost ale uz zadny nevychazej.Budou nejaky hry nebo je psp herní trh mrtvý ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 no psp hry budou furt vychazet ale treba tolik her jako na PS3 NE. Já mám vyhodu mam ps3 i psp a sem MAXimalne spkojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 teď během příštích 4 měsíců má na psp vyjít cca 7 her :D šíleně vysoké číslo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Mám jen takovou teorii, ale myslíš, že kdyš Sony vydá novou konzoli 3000, tak ostatní vývojářský firmy skončí s produkcí her? Podle mě URČITĚ ne:psp:Řek bych, že je to trochu zbytečnej topic....my opinion:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 asi tak ale na psp budou vychazet hry na rok 2009 je uz 10 nejakych her oznameno primo jen na tuto platformu a dalsich 5 bude predelno z nextgen psp neni mrtvy a cetl jsem clanek ze sony zkupuje vyvojarske skupiny a u jinych si obednava uz hry a dalsi takze se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Tady je seznam her co vyjdou v nejblizsi dobe : http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=1031 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Něco ještě snad bude:a to Resistance,Devil may cry,GT mobile(až v roce 2010) a snad i nový Jak&Daxter.Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.