sk8ers Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Čau,mam takovej problém.Potřeboval bych zjistit jestli mne pujdou na windows vista home basic neoriginální(vypalené) hry.diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Normálně půjdou, stejně jako na XP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DJ_Richie Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 To je jasný přeci... ty si velkej začátečník viď :-) ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 pudou spustit uplne normalne jako na xp akorad nejaky hry nejsou kompatibilni s vistou takze nemusi jit spustit ale urcite to nebude tim ze nejsou original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 No a kdybych si koupil mercenaries 2 myslíte že by mne to šlo???Mám HP Compaq 6730s Procesor: Intel Pentium Dual-Core T3400 s frekvencí 2,16 GHz 1 MB L2 cache FSB 667 MHz operační sistém:Vista home basic Ram:3G Grafická karta: Integrovaná v čipsetu se sdílenou systémovou pamětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 no..mozna jo..tezko rict..ta integrovana grafika nic moc..ale tak na low bys moh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Čau,mam takovej problém.Potřeboval bych zjistit jestli mne pujdou na windows vista home basic neoriginální(vypalené) hry.diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts