mass Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Ahojte, jsem naprosty newbik co se tyka x360 tak mam par jednoduchych dotazu.... - mam flashnuty xbox, muzu se pripojit na xlive a stahnout si neco ? treba novy dashboard ? nedostanu ban ? - stahnu si napr BF:Bad Company....muzu hrat online ? - pokud ne tak si ho koupim ale porad mam ten flash, stale nemuzu hrat online ? - jeste jsem nekde zahledl zminku a "stealth" ktery je potreba na takove gamesky aplikovat :) kde to sezenu ? jak to pouzit ? prosim nejakeho 360koveho guru o odpoved a predem dekuji masak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Co treba zacit alespon prectenim tohoto: http://console-forum.net/showthread.php?t=29340 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mass Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 diky za nakopnuti.... kazdopadne co ten stelth? je neco takoveho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Pokud si stahnes nejakou gamesku, tak stealth je tam jiz aplikovany. Da se zkontrolovat pres xdvdmuller. A pres stejny program se da pripadne stealth aplikovat. Obcas se stane, ze se objevi nejaka hra se spatnym stealthem a dodatecne se pak objevi opravny (vetsinou na miste, odkud si hru tahal, protoze tam na to vzapeti i lidi prijdou, ze je spatny). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mass Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 diky za info !!!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mass
Ahojte, jsem naprosty newbik co se tyka x360 tak mam par jednoduchych dotazu....
- mam flashnuty xbox, muzu se pripojit na xlive a stahnout si neco ? treba novy dashboard ? nedostanu ban ?
- stahnu si napr BF:Bad Company....muzu hrat online ?
- pokud ne tak si ho koupim ale porad mam ten flash, stale nemuzu hrat online ?
- jeste jsem nekde zahledl zminku a "stealth" ktery je potreba na takove gamesky aplikovat :) kde to sezenu ? jak to pouzit ?
prosim nejakeho 360koveho guru o odpoved a predem dekuji
masak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts