razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Chtěl sem si tuhle hru znova zahrát tak sem jí strčil do PSP a nechce se mi v PSP zobrazit.Tohle mi udělalo poprvé nevíte čím to je?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 jiné hry ti jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 JJ toto mi udělalo poprvé a jenom u téhle hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 koukni na UMD zespodu, jestli tam neni nejakej prach nebo neco....nebo je to ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 JJ to je ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 ahá, no tak zkus stahnout odjinud ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 znova se mi to stahovat nechce. ale já sem to už předtím hrál tak nevím proč to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Buď to stáhni znova, nebo si sežeň novej FW. To jsou dvě možnosti v čem může být problém. EDIT: Příspěvek č. 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 jak to může být FW když už sem přesně tuhle verzi hrál už asi před 2 měsícama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Některé verze této hry vyžadovali takt procesoru min.266Mhz.Dej ho na tuhle hodnotu a bude to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 No nepomohlo to takže už as jenom stáhnout odjinud nemáte někdo odkaz pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.