Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nastavit 1080p?

Mike55

Otázka

Ahoj. Včera mi přišla hra Saint's Row 2 a na zadní straně je napsáno, že to podporuje 1080p. Ale jede mi to jen v 720p, ikdyž mám nastaveno v PS3 1080p ve hře to nějak nejde. Já vím, že tohle bylo už i u GTA IV. Musel jsem to nějak přenastavit, abych z toho vymáčkl 1080p. Je tady u toho taky nějaký trik? FIFA 09 mi na full HD jede v klidu, ale tohle nevím jak nastavit. Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Pokud hra podporuje 1080p a pritom se zobrazi 1080i tak je na vine zcela evidentne kabel HDMI. Nebot tyto kabely maji sve verze. 1.1 / 1.2 / 1.3 Doporucuji koupit samozrejmne ten nejdokonalejsi a to verzi 1.3 Vice info. www.cs.wikipedia.org/wiki/HDMI Prodej www.avhifi.cz

Montana to asi těžko, když jasně píše že mu to na GTA jelo tak je tvé info naprosto scestné. srry za OT.

Odkaz ke komentáři

• 0

HDCP - je technologie ochrany obsahu dostupna pro pouziti ve spojeni s HDMI ktera byla vyvinuta spol. INTEL Z toho vypliva ze technologie HDMI v kombinaci s ochranou HDCP umoznuje 100% zabezpeceni pro bezchybny prenos audio - video rozhrani. Jednoduse receno pokud si budes chtit pustit film nebo hru v plnem HD rozliseni 1080p budes muset mit celou trasu signalu od zdroje PS3 az po LCD zobrazenou ve verzi ktera podporuje HDMI - HDCP Skutecny viditelny rozdil mezi 1080i a 1080p je pouhym okem jen nesnadno postrehnutelny. Je ale taky mozne ze na obalu hry je inzerovano 1080p a skutecnost je jina. Nebot pokud by hra byla v 1080p a LCD je HD FULL neni duvod proc by nemela byt i tak zobrazena. PS3 podporuje 1080p / automaticky se tak nastavi / netreba nic nastavovat.

Odkaz ke komentáři

• 0

Neni mozne aby jedna hra inzerovana jako 1080p FIFA 09 sla bez problemu a druha taktez v 1080p uz ne. Chyba je v certifikaci te hry. Pokud je cely retezec video signalu spravne nastaven ( tim nemyslim v MENU ) a presto se nezobrazi 1080p tak neni cesta jak toho dosahnout. Konec koncu tento problem jsem tu uz podrobne popsal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu