rea.lista Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Doufám, že tím neporuším žádná pravidla, když tak sorry a smažte to, přísahám, že s tím obchodem nemám nic společného...:cheesygrin: Dnes jsem si všiml dost výrazných slew HW pro Xbox, např. HD 120 GB za 2.379,- s DPH. Já ho nedávno koupil za 1900 z druhé ruky (naštěstí aspoň originál zabalený). http://www.alza.cz/pevny-disk-xbox-120gb-d78213.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodneY69 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Sorry za offtopic, ale kdyz jsem ted koukal na ty ceny na ALZE, tak jsem si vsiml podivnosti. - 512 MB pametovka = 1177 kc - 220 GB HDD = 832 kc To je trosku na hlavu. Ale jinak pekne ceny. Ja ted kupoval novy 20 GB HDD za 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 kazdej obchod ma neco levnyho a neco drahyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 sice nevim proc ta pametovka je tak draha ale prece kdyz se vec neprodava coz v tyhle dobe urcite 512 pametovka je tak to dam za levno ne,nikdy sem teorii alzy nepochopil a proto ji nemam rad,kamosi ze tridy se nedavno kupovali u nich notase,oba dva sli po cca 2 tejdnech na reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.