Bagster Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 dnes jsem vypalil fifu na dvd a v pc mi to hlasi jenom 5mb.... dvd nemam moznost vyzkouset protoze jdu na flash az pristi tyden kolik vam to hlasi v pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 5,14mb nebo tak nejak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 ok tak to asi je normal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 ok tak to asi je normal Je to v pohode, PC to nedokaze precist :-). Na xku to puslape dobre :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 asi tak ... ale kdybys dělal dump dvdčka třeba přes imgburn nabere ti to něco kolem 7-8gb pokud si to vypalovat přes soubor dvd a minimální rychlostí ... tak by to mělo šlapat v pohodě ... LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bagster
dnes jsem vypalil fifu na dvd a v pc mi to hlasi jenom 5mb.... dvd nemam moznost vyzkouset protoze jdu na flash az pristi tyden kolik vam to hlasi v pc?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts