Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FAKE karta?

Otázka

Odesláno

Od ty doby co mam psp mam potize s nahravanim dat. Nejdriv mi vubec nesly iso hry, pak zas naky i jo, pak zas byli problemy s videem a saveama (corrupted) ... taky update mi nesel nez sem udelal format Memory Stick. A ted mi zase kdyz zapnu WWE naskoci po logu PSP cerna obrazovka a PSP vypne. Myslite ze je to FAKE kartou? Nemuze to byt vadnym PSP? Nerad bych koupil new kartu kdyby to nebylo kvuli ni. Mam Sony Memory Stick.

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Urcite investovat do SanDisk karty... reinstal firmwaru, klidně i na stejný;) a párkrát nejdriv zkus zformátovat kartu...;) pak si taky zkus udělat testy v testu karet abys vedel jakej ma zapis a cteni :D;)

EDIT: jo ty pluginy ...taky zkus ;) jinak snad ve VSH menu (select v XMB menu) mas nastaveno SONYNPNnejaky cislo xD a nebo v UMD mech. UMD ze?:D;)

• 0
Odesláno
Zkus se zbavit cekrejch pluginu atd... mozna i zformatovat falsh1 pres recovery menu

Sem laik xD Do recovery se mi nechce ale PTAM se jestli je mozny ze je chyba v PSP, pluginy nemam zadny..cistej CFW 5.00 m33-3 vcera nahozenej.

Kde je ten test na fake? Hledam,hledam a nic.

Urcite investovat do SanDisk karty... reinstal firmwaru, klidně i na stejný;) a párkrát nejdriv zkus zformátovat kartu...;) pak si taky zkus udělat testy v testu karet abys vedel jakej ma zapis a cteni :D;)

EDIT: jo ty pluginy ...taky zkus ;) jinak snad ve VSH menu (select v XMB menu) mas nastaveno SONYNPNnejaky cislo xD a nebo v UMD mech. UMD ze?:D;)

Takze myslis ze to teda je kartou a ne chyba v PSP?

EDIT: marek_2080: Pls říkáš offtopic, kam teda mám takovejhle problem psat? Dík.

těžko říct, může to být jak HW tak SW chyba a jak na kartě tak na PSP :D;)

btw. zkus kartu v jiném PSP pokud mas moznost ;)

Moznost nemám :( ale podle me bude problem na karte, protoze jeste predtim formatem, s emi stavalo ze kdyz sem udelal novou složku a nic od ni nedal, tak pri dalsim pripojeni sem v ni mel uplny nesmysly ktery meli velikost 87gb prej :D Netusim jak se to tam mohlo vejit ale je to divny xD Kazdopadne kde je ten test na fake kartu pls.

marek_2080: pouzivej edit

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu