iNasko Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ahoj! Takže já si budu kupovat iPod Touch 2nd Gen a chtěl bych před zapnutim si dát folii abych ho neposkrabal atd doporučte mi nějakou chi amy se neskrabala zadní část...jinak slyšel jsem o folii od ZAGG Invisible Sheld ,ale ta je celkem drahá a aplikace je taky celekm složitá...díky za odpovědi.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Hele řeknu ti to takhle, iphone mi jednou spadnul displejem primo na zem a v kapse ho normalne nosim bez zadneho obalu a display na sobe nemam ani jeden skrabanec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 no jo ,ale jestli jsi si vsiml tak ipod touch 2 gen má leský zadní část a tam to pujde videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Invisible Shield sem si kupoval nedavno v londyne na iPhona 3G... Hrozny...Ta cena ale hlavne to aplikovani folie....To se neda...Predni strana jeste jakztakz ale zadni proste nejde udelat presne a vypada to pak hnusne...Predek sem si uz taky sloupl protoze to dost kazilo vzhled i kdyz to melo bejt ''neviditelny''... Radsi bych zkusil nejakou folii za stovky nejdriv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 ale nevím jak to bdue s dotkovým displejem já bych si nejakou koupil z ebay ale nevim jestli nebude jeka moc tlusta a nebude reagoval na dotyky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 já mám na ipod touch 2g invisible shield a funguje v pořádku a instalace chce to klid a potom to jde zatím to mám asi měsíc a žádné porušení folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ja se praveze snazil ale ta zadni strana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 me spoluzak rekl ze kdyz se ptal u vodafonu na poskrabani, kdyz si kupoval iphona, ze prodejce vyndal pripinacek a prejel to prez displej iphona a ten nemel zadnej skrabanec :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jo displej ale co ta lecklá zadní strana ta je náchylná na poskábání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 pls doporucte mi nejakou na nejakem eshopu kterou mate vy na touch 2 gen napiste mi na pm diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.