pHe Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 hele když sem koupil PSPčko s vadnym pixelem a nece si mi tam kam sem ho koupil.. tak když ho dam do sony servisu tak mi ten display vymění aniž by propadla záruka??.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pokud je ten pixel jen jeden tak ne pokud jich bude vice tak mas vetsi sanci na rekramaci myslim ze to bylo vice jak 5 dead pixelu (stuck) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SAAO_Nardack Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Pokud to PsP nemáš dýl jak 2 roky a neporušil sis záruku nějakým zásahem tak by ti ho měli vyměnit.Ale mám pocit, že je to na reklamaci až při nějakým počtu těch vadných pixelů.Jo a musíš mít samozřejmě potvrzený Záruční list.Jinak když to dáš do autorizovanýho servisu, tak o záruku nepřijdeš.A po 3 reklamacích, ti musí buď vrátit peníze, nebo ti daj celý nový PsP. Ale reklamaci musíš provést v tom obchodě, kde si psP koupil.Jinak v servisu za to budeš platit.:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Myslim ze reklamaci neuznaji pokud nemas min 5 vadnych kdekoliv nebo 3 u sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeMaio Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ja som vyreklamoval s 3 vadnymi..Dali mi nove..Nic tam nemenili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 tady o tom mas i topic http://console-forum.net/showthread.php?t=23861 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pešas Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 stuck pixely se daj dobre vyresit, me stacilo zmenit theme a parkrat restartnout, ostatni pouzivaj ty blikajici programy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pHe
hele když sem koupil PSPčko s vadnym pixelem a nece si mi tam kam sem ho koupil.. tak když ho dam do sony servisu tak mi ten display vymění aniž by propadla záruka??..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts