pato1732007 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver S PC to spojene byt nemusí stačí ti kabel ze routru nebo modemu do xboxu a pak si zalozit ucet pokud maš novy xbox tak by jsi mel mit na tri mesice zdarma gold učet.. ale po každém měsici si musíš založit novy gametrag
0 tejklin Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 staci to napojit na modem a nastavit ip a tak. silver ucet mas automaticky porad, je to na stahovani veci z internetu, ale hry si stim nezahrajes, jedine s gold uctem.
0 pato1732007 Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 a este tu je nieco co ma zaujima.ci mozem dostat ban bez netu
Otázka
pato1732007
caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts