pato1732007 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver S PC to spojene byt nemusí stačí ti kabel ze routru nebo modemu do xboxu a pak si zalozit ucet pokud maš novy xbox tak by jsi mel mit na tri mesice zdarma gold učet.. ale po každém měsici si musíš založit novy gametrag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 staci to napojit na modem a nastavit ip a tak. silver ucet mas automaticky porad, je to na stahovani veci z internetu, ale hry si stim nezahrajes, jedine s gold uctem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pato1732007 Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 a este tu je nieco co ma zaujima.ci mozem dostat ban bez netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ne, nemuzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pato1732007
caute mam xko uplne nove a chcem sa opytat či to je takto.kupim tu kartu.2.xbox musi byt spojene s pc a s netom ktory mam.a ked namam kartu ani spojene s pc tak mi to nemoze ist-je tak.a prosim vas vysvetlitemi co je to xbox live silver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts