H4nys Odesláno Leden 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2007 pejz ;)...nudil jsem se tak jsem tady vytvořil takovou menší soutěž ... o co se jedná?tady do toho THREADU dávejte fotky svojeho PGP(SKINU).. může být vlastnoručně nakreslený nebo vytvořeny v nějakém programu(Pimp My PSP) až jich bude dost udělam hlasování a vybereme nej. "skin"... v příloze přidávám svůj vlastnoručně nakreslený..!Peace for every homies!! ... :D check it: :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 tady je můj 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 preston Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 muj skin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Hodte mi sem ten Pimp My PSP :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 zkus tohle jestli to půjde http://www.logitech.com/pub/promos/PimpMyPSP.exe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 it is my skin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 takže jsme zatím 4 ... udělám hlasování...když tak sem ještě někdo něco hoďte... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Moje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 uz ho mam dost dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Borisek Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 Tohle je jen v malovani na rychlo a hodne nekvalitne, playgear je teprve na ceste a nemam photoshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 modry neone ty ses ale zmetek? Takhle vyuzivat mojeho skinu kterej sem ti dal :twisted: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 modry neone ty ses ale zmetek? Takhle vyuzivat mojeho skinu kterej sem ti dal :twisted: :D vytiskl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 piggi má nejlepší proč neni v hlasování :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Ja mám teraz tento ... ale asi si spravím nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 hej H4NYS ty ses borec, ta rucni prace je cool, jednoznacne nej! :) ja sem hodim este svuj cover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 jj díky ..ale piplačka byla ... yea.. ;)hoď jsem svůj..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4PPH1R0N Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 mno tak tohle je moje.... kdyby ste to nepoznali tak to je moje slecna...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Tak nakonec mam tenhle, ale nasel sem si na netu takovou formu na to, upravil ve photoshopu, vytisk a mam to skoro o pulku mensi :), sem asi retard.[schild=16 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Ach jo[/schild] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Tak nakonec mam tenhle, ale nasel sem si na netu takovou formu na to, upravil ve photoshopu, vytisk a mam to skoro o pulku mensi :), sem asi retard.[schild=16 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Ach jo[/schild] dobréé!akrát mam radšíï Lebrona Jamese a Dweyna Wada..nebo jak se píše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Lebrona mam taky, ale ten sem si zatim netiskl. A je to Dwyane Wade :D . Tady je na ukazku Lebron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Únor 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak jsem prohodil jenom "y" a "e".. a ten Lebron je dost dobrý...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 prez jakej program to delate? ja si stahl ten PimpMyPSP.exe a neak to nejde:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 prez jakej program to delate? ja si stahl ten PimpMyPSP.exe a neak to nejde:( http://www.logitech.com/index.cfm?PAGE=downloads/software&CONTENTID=13174&CRID=1814&countryid=6&languageid=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Tak tady je muj skin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 nevim je to dost nespravedlive zakladat hlasovani o 4 lidech, kdyz tu chteji ostatni taky neco dat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nys
pejz ;)...nudil jsem se tak jsem tady vytvořil takovou menší soutěž ...
o co se jedná?tady do toho THREADU dávejte fotky svojeho PGP(SKINU)..
může být vlastnoručně nakreslený nebo vytvořeny v nějakém programu(Pimp My PSP)
až jich bude dost udělam hlasování a vybereme nej. "skin"...
v příloze přidávám svůj vlastnoručně nakreslený..!Peace for every homies!! ... :D
check it: :arrow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts