Mc7Matt Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pls..nemáte někdo funkční anglickou adresu ? nic jsem nenašel.. dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 stačí pouze googlit http://www.xboxmania.cz/index.php/Xbox-360-FAQ/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 pls..nemáte někdo funkční anglickou adresu ? nic jsem nenašel.. dík moc na co potrebujes anglickou adresu? ja sem se pripojoval na xlive a zadnou adresu to nechtelo chtelo to jenom nejake cislo na mobil tak sem si nasel na netu anglicke cislo na mobil a dal sem to tam sry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 na co potrebujes anglickou adresu? ja sem se pripojoval na xlive a zadnou adresu to nechtelo chtelo to jenom nejake cislo na mobil tak sem si nasel na netu anglicke cislo na mobil a dal sem to tam sry za OT Tak to je hodně zvláštní.. vždycky to chce adresu.. Ty jsi měl novy xbox nebo od někoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Tak to je hodně zvláštní..vždycky to chce adresu.. Ty jsi měl novy xbox nebo od někoho novy asi pred peti dnama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 nový koupený?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 nový koupený?? jj z internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mc7Matt
pls..nemáte někdo funkční anglickou adresu ? nic jsem nenašel.. dík moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts