Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Repro soustava 5.1

SpeeDin

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

presne tak repraky do subwooferu a z toho subwooferu ti de kabel k pc a ma na konci 3 jacky protoze jeden je na subwoofer/center druhej je na predni repro a treti na zadni a tim ten zvuk bude 5.1 ale nesmis mit zvukovku ktera ma jenom dva konektory (sluchatka/repro a vstup na mikrofon) musis mit nejmin 3 konektory a ovladace u zvukovky pak umi prehazet funkci konektoru takze vstup na mikrofon bude jako vystup na repro koukni se do ovladacu tam to budes mit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

V ovladacich tam mas 5.1 takze ti to pude nekoukej nato jestli treba cervena je mikrofon protoze ja to mam taky tak a ta zvukovka z toho umi udelat vystup na repro takze to musi jit a kdyby si chtel 7.1 tak se k nejakym zvukovkam co jsou integrovany na desce da koupit takovej rozsirujici slot o dva konektory a to vyvedes normalne dozadu jako PCI kartu (dneska uz se to da koupit asi ke vsem deskam nevim to presne je to napsany v manualu ktera to umoznuje ale vetsinou uz maji integrovany zvukovky 6 konektoru).

Odkaz ke komentáři

• 0
V ovladacich tam mas 5.1 takze ti to pude nekoukej nato jestli treba cervena je mikrofon protoze ja to mam taky tak a ta zvukovka z toho umi udelat vystup na repro takze to musi jit a kdyby si chtel 7.1 tak se k nejakym zvukovkam co jsou integrovany na desce da koupit takovej rozsirujici slot o dva konektory a to vyvedes normalne dozadu jako PCI kartu (dneska uz se to da koupit asi ke vsem deskam nevim to presne je to napsany v manualu ktera to umoznuje ale vetsinou uz maji integrovany zvukovky 6 konektoru).

jj dík :) hele a šlo by udělat, že bych si koupil samici na zelenej vstup (což je jakoby rozdvojka ) a ze bych dal jeden do modré a dva do te zelene? :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Neslo protoze kazdej ten vystup je pro jinej typ beden teoreticky by to slo ale pak by ti predni a zadni hrali uplne stejne. Normalne je kazdej jack vzdycky na par beden (sub/centr, predni, zadni) jestli ti de o to aby si mel mikrofon tak by teoreticky slo udelat hodit rozdvojku do zelenyho a cervenyho a pak kdyz prepnes v ovladacich na 2CH nebo sluchatka tak cervenej vystup se zmeni na vstup pro mikrofon ale takhle nemuzes mit 5.1 s mikrofonem jedine sluchatka s mikrofonem a nebo 5.1 normalne mezi tim se da prepinat kdyby si chtel oboji jako to mam ja tak se koukni do manualu jestli ti tam de pripojit takovej kit s dalsima dvouma vystupama (bylo by to v manualu k zakladni desce jestli mas integrovanou zvukovku ale asi jo protoze normalni zvukovka by mela vic vystupu).

Odkaz ke komentáři

• 0

hele, nechtelo se mi cist vsechny predchozi prispevky, ale obecne: .. 5.1 ti k pc pudou, pokud mas zvukovou kartu 5.1 a vice (staci i integrovana) ... na takovy zvukovce mas konektor na predni repro (front) ... na zadni (rear) ... a na central/sub (cen/sub .. pripadne to muze byt popsany trosku jinak) ... vsechno sou to 3.5mm jacky ..... a co se tyce repraku, tak je to individualni, ale jsou u nich cinch kabyly + pripadne redukce na jack ... nektery maj i vice moznosti vstupů, je to proste ruzny, a co se dvd prehravace tyce, tak jasne, ze pudou, ovces je zde zase otazka, zda-li mas na prahravaci 5.1 vystup na repro, pokud ne, tak ti z repraku bude hraj jedine stereo zvuk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu