Intelgame Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Zdravim,tak nějak nemůžu najít nic na to abych ho tam dal už mám DSTT docela dlouho ale až ted se vyskytla potřeba dát si do něj video,našel jsem zpousty návodů ale ani jeden mi nefunkuje.:roll: XviD4PSP- Tam vůbec neni formát do DS BatchDPG- Háže mi to nějakou hlášku :!:A o ničem jinym nevim:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ja mam v qvid4psp fromat dpg-to je na nintendo a spustíš to video v nintendu přez moonshell,tady je ke stažení: http://download.ndstt.com/download/homebrew/moonshell_v1.71.zip PS:jestli to chceš konvertovat přes batchdpg rak tady maš návod: http://console-forum.net/showthread.php?t=28364 a přečti si to celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Ale já moonshell mám jenom to nemůžu převejz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Víš co tady ten Batch DPG je divnej stáhni si BatchDPG 1.54.Ten funguje bez problému ale jinak všechno udelej jako tady v návodu jeno budes mit jinou verzi programu tahle prevadi jedno avi 700mb za 30 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Dík už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Já používám program SUPER verze 2008 a převod do formátu DPG funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adlib Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Používám program SUPER 2008 a vše funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 To sem nikde neviděl kouknu se po něm :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Jo docela GOOD program mě jede,akorád nemůžu za nic najít jak tam dát to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Mě připada složity.BatchDPG is the Best!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Jo docela GOOD program mě jede,akorád nemůžu za nic najít jak tam dát to video NA tom volném poli dole klikneš "pravým" a myslím, že je to ta první možnost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Hm,už se na tom pracuje,tak uvidíme jestli to stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 No nevim co sem udělal špatně ale nemůžu nikde najít to převedený kam se to automaticky ukládá ? Už sem to našel,docela OK převádí středně rychle a kvalitu má docela OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 wow zkusim si udělat video tky :D doufám že mi to bude na mí M3 DS REAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeaceICES Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Už stahuju ten program super a tak doufam že mi to pude když mi to nešlo ani v BAtch DPG ani v dpggenc.exe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeaceICES Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Ten program Super je fakt v klidu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.