Jorge Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Chtěl bych se zeptat, jestli existuje na Psp nějaká hra z prostředí D1 Grand Prix? Na Ps2 jsem svého času hrál hru dokonce s oficiální licencí téhle soutěže. Předpokládám, že jestli se přece jen něco najde, tak to bude v jap., což by mi nevadilo. Poraďte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Pokud vim tak nic takového není-Gamefaqs mi nic nevyplivlo). BTW Co je D1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 zkus se kouknut do sekce PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 D1 Grand Prix je závodní serial v driftu(něco jako F1 nebo rallye). Jezdí se to v Japonsku a pak jsou odnože i po celém světě(např. D1 GP USA) Právě já nic taky nenašel, ale doufal jsem, že je někdo informovanější a zná co vychází v Japonsku.K nám se polovina her ani nemusí dostat(př serie Gundam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.