Kenny Suprianni Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Cawko..hraju GTA:VCS a nemůžu pořád dát misi s tím,jak musíte vzít hasičák a zhasnout ten dům se šlapkama...nemá na to někdo nějakou fintu???Furt hasím ty červené šipky ale nikdy neshasnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jo to mě taky sr*lo,musíš myslim mířit nějak víš nebo tak nějak,protože když hasíš normálně tak to pořádně nejde,asi nějaká chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Takže musím mířít tak.aby tam byla taková jakoby pěna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 jo jo,když tam je ta pěna (nebo spíš pára:D ) tak to znamená že hasíš správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Toto bola najhorsia misia aku som hral... naozaj asi tak na 30x som ju presiel musis hasit iba na jedno miesto nehybat s tym... potom sa ti casovy limit zpomaly a bude to uz ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 V téhle misi sem neviděl problém.Povedla se mi na poprvé.Možná bych doporučil udělat hasické mise aby ste se stali nehořlavý a mohli v tom ohni normálně chodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fopp1k Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 jj to jsem mel taky napoprve :D normalne musis s tim delem tocit na ten ohen, a musi z toho jit ten kour jak kdyz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Leden 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2007 ja sem to udelal na podruhe......musis proste mirit na tu strechu chvili na stejny misto a pak uz je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 potřeboval bych pomoc s tou misí jak mám jít s robotem do toho sejfu.....všechno vim už i kde je ale newim jaký je heslo od sejfu :( :( ...mohl byste mi ho někdo napsat Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 potřeboval bych pomoc s tou misí jak mám jít s robotem do toho sejfu.....všechno vim už i kde je ale newim jaký je heslo od sejfu :( :( ...mohl byste mi ho někdo napsatDěkuji :) sice si to takhle zkazíš,ale co už:8423 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.