RooSooL Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Kde koupit xbox, tak abych věděl že má mechaniku, která pujde flashnout a aby mě tam neoškubali jak kuře. Měl bych zájem o arkade verzi. Poraďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 nikdy nekupiš nový s flashnutelnou mechanikou ... ale jeden shop je prodává už flashnuté a máš ještě na to 2 roky záruku ... hrejte.cz ... xboxy s tím + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ¨Proč zakládaš další topic? v jednom sem ti poradil, tak si zalozis druhy, aby si slysel stejnou odpoved? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RooSooL Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 No to jedno je že koupím od někoho a to drujé, j dotaz kde bych mohl koupit novej. příjde mi v tom docela rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Jezis kazdej by chtel novej bez liteonky proste uz to nekoupis chapes to ? jak pise zavorka na hrejte mas NOVY xka s Flash. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RooSooL Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ale já jsem neřek že poteřbuju nutně novej. mě tačí i starej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jak uz tady je asi 100x receno... novej s flashnutelnou mechanikou NESEZENES.. jedine lite-on + vymena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RooSooL
Kde koupit xbox, tak abych věděl že má mechaniku, která pujde flashnout a aby mě tam neoškubali jak kuře. Měl bych zájem o arkade verzi. Poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts