luschak Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Zdarec! Hele nevite proč mi zlobí připojování PSP do PC prostě se to odpojuje a připojuje a vždycky si s tim hraju tak 3 minuty než se to tam nak ustalí a stojí to na místě..Je možný, že je v prdeli port? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 no asi jo nebo si zkontroluj jestli to tam mas pevne pripojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 V prdeli port,taky mi to dělá kdy to připojím žepředu do USB,ale když to připojím dozadu tak pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 V prdeli port,taky mi to dělá kdy to připojím žepředu do USB,ale když to připojím dozadu tak pohoda. no nevim me to dela jenom u PSP takze spis port v PSP nebo kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Zdarec! Hele nevite proč mi zlobí připojování PSP do PC prostě se to odpojuje a připojuje a vždycky si s tim hraju tak 3 minuty než se to tam nak ustalí a stojí to na místě..Je možný, že je v prdeli port?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts