luschak Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 Zdarec! Hele nevite proč mi zlobí připojování PSP do PC prostě se to odpojuje a připojuje a vždycky si s tim hraju tak 3 minuty než se to tam nak ustalí a stojí to na místě..Je možný, že je v prdeli port?
0 kuba741 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 no asi jo nebo si zkontroluj jestli to tam mas pevne pripojeny
0 ozzy625 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 V prdeli port,taky mi to dělá kdy to připojím žepředu do USB,ale když to připojím dozadu tak pohoda.
0 luschak Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2008 V prdeli port,taky mi to dělá kdy to připojím žepředu do USB,ale když to připojím dozadu tak pohoda. no nevim me to dela jenom u PSP takze spis port v PSP nebo kabel
Otázka
luschak
Zdarec! Hele nevite proč mi zlobí připojování PSP do PC prostě se to odpojuje a připojuje a vždycky si s tim hraju tak 3 minuty než se to tam nak ustalí a stojí to na místě..Je možný, že je v prdeli port?
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts