Malarki Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Mám PSP slim CFW 5.00 m33-3 a vždycky mi to napíše the game could not be started a nějaký to číslo :) Prosím napadá vás něco? ;-) Jo sou tam nějaký 2 složky a neim co s nima ale zkoušel jsem je všemožně kopírovat do Game a GAME 150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 DEj w menu select a tam je něco nad exit a pak nad tím je něco ještě..Prostě někde tam wyber M33 Driwer..Já teď zrowna u sebe psp nemám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarki Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jo menuje se to defence station portable 1.11a ale zkusim tamto :) nejde to :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 co je to zac... nikde sem to nenasel... dej odkaz na stazeni at ti muzem radit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarki Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 http://localhost.geek.nz/dsp/dsp_psp_11a.zip tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Suslikus Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 A ostatni homebrew ti jedou ? kdyztak zkus Elooder slim nema kermel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarki Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 dobře zkusim..je to jediná HB co mi nejde :( ale je to fakt pecka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malarki
Mám PSP slim CFW 5.00 m33-3 a vždycky mi to napíše the game could not be started a nějaký to číslo :) Prosím napadá vás něco? ;-)
Jo sou tam nějaký 2 složky a neim co s nima ale zkoušel jsem je všemožně kopírovat do Game a GAME 150
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts