TCH Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Kdyby se mi do ruky dostala nějaká jiná barva PSP než černá (tj. bílá, stříbrná nebo nedejbože růžová), dá se to nějak předělat na černou? Tím myslím kryt + tlaítko + všechno co k tomu patří. A pokud ano, kolik to stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 da se zalezi jestli originalni kryt a tak, akorat ztratis zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 To ztratíš i downgradem tak je to jedno. A kolik by tak stála kompletní změna? Kdyby byly vzhledově stejný tak by stačil neoriginální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 no ja videl original predni kryt nekde na internetovim obchode za nejakejch 800,- a za stejnou cenu i zadni...suma sumarum neco okolo tech 1600,-....zda se mi to docela premrsteny....ale tak bud to byl drahej obchod nebo se teda vyplati neoriginal... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TCH Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 A ten stojí kolik? A jsou k tomu i tlačítka? nebo ty zůstavaj v původní barvě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TCH
Kdyby se mi do ruky dostala nějaká jiná barva PSP než černá (tj. bílá, stříbrná nebo nedejbože růžová), dá se to nějak předělat na černou? Tím myslím kryt + tlaítko + všechno co k tomu patří.
A pokud ano, kolik to stojí?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts