Lucaso666 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 shanim nejakej jinej prohlizec internetu, nez je ten stavajici (originalni) v kazdem psp (at uz FW. nebo CFW) nevite o necem??? tenhle orig je totiz strasnej, nevim jaky pouziva kodovani, ale nezobrazi mi snad zadnou stranku normalne:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Možnosti jsou: 1) integrovaný prohlížeč 2)HB aplikace links 3)Java Emulátor + libovolný javový porhlížeč ...nejlépe Opera Mobile... Ale ani jedno z toho nestojí za nic ...int. prohlížeč na PSP je prostě okrajová záležitost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jíra Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 tady mas ty links2 ale je to na nic... podle mne bud origo nebo nic http://dl.qj.net/Links2-PSP-browser-r1261-standalone-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12579/catid/189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Taky jsem zkousel rozne prihlizece a ten integrac se mi zda nejlepsi uz jen kvuli tomu ze u nekterych jsem mel problemi vubec nacist stranku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalsws Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nOVEJ PROHLÍŽEČ PODLE MĚ NEPOMŮŽE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzas Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 no tak když budeš mít PSPKVM + Opera Mini tak nebudeš mít problémy s tim že se ti to nenačte, může to trvat dlouho ale načte. Nevýhoda je debilní ovládání, diakritiku to nezobrazí stejně. Jako myslim že je lepší než originální, lae jestli to chceš vyzkoušet tak si stáhni anglickou verzi tý opery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lucaso666
shanim nejakej jinej prohlizec internetu, nez je ten stavajici (originalni) v kazdem psp (at uz FW. nebo CFW)
nevite o necem??? tenhle orig je totiz strasnej, nevim jaky pouziva kodovani, ale nezobrazi mi snad zadnou stranku normalne:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.