Pešas Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 haj vsichni, budu si porizovat tuto hru. Ale nevim jestli 1 nebo 2. Muze mi nekdo vypsat priblizny rozdily a co je lepsi? Ma oboje Infrastructure atd.. odměna se nabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 Ja nevim ale rekl bych ze sou oboje stejny. Ta dvojka je proste pokracovani a zadny extremni rozdily tam nejsou :)... Jo a oboje maji infrastrukture. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 a co se treba hraje vic pres infrstructure? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 ve 2. je hezčí grafika ale ono to máš jedno ale z válečných her mě nejvíc bavilo Brother in arms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 jednicka je lepsi protoze tam je skirmisch to je ze muzes hrat z bootama jak v counter strike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Prosinec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2008 TAke ríkám 1. Je to super a dvojka je dost na nic.... 1. Máš aspoň životy což je pres Net lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 dvojka je lepsi na sing a jednicka je podle me lepsi na multiplayer (muzes skakat,sou tam healty,hodne map na vyber...)dvojka je taky dobra ale jsou tam velke a malo map Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 me se teda vic libila 1. pac kdyz sem se nudil a nechtelo se mi hrat mise tak sem hral proti bootum a to je sranda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Booti sou noobove... Lepsi je infrastrukture... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 1-Dobrej single ale chyby na infrastrukture -neni jich moc ale jsou dulezite (zustavani textur zabitejch hracu....)Pak do nej palis jak pako a oni te zabijou 2-Lepsi grafika mise na plneni jsou zajimave a celkem chytlave infrastrukture-hraje dost lidi chyby z 1 jsou uz celkem vychitane ale mapy mi pridou chudsi nez v 1 a skoro v kazdem servru je cheater tak si vyber obe mi pridou co se tyce chyb at v grafice nebo v ubranem singlu stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 já teď mám novou jedničku a přijde mi dobrá... Singl krátkej ale dobrej, mapy pěkný, skrimish dobrej pro tréning a mulťák OK. tu chybu s texturama sem tam ještě neměl. Jinak pravda že jsou tam cheateři a je to hrůza... ale mohlo by se tu někdy dohodnout několik lidí a jít hrát ne? nebylo by to fajn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 to by urcite bylo, ale snad mi to da jezisek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 no musis se rozhodnout sam ale fakt je jednicka lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Tak se pak ozvi Pešas a někdy zapaříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.